Categorieën
Podcast

Een laag IQ en een hoog BMI

Kornuit Legt Uit #155

Jaap heeft zijn belofte gebroken. Tot grote ergernis van Chantal: We moeten loyaal zijn aan onze luisteraars en luisterettes! Waar was hij eigenlijk?

Kllik hier om op deze uitzending te reageren!

Deze week uiteraard weer volop reacties uit de community. Nathan is benieuwd naar de psychische gesteldheid van Jaap. Chantal kan het antwoord wel raden.

In Brekend Nieuws feliciteren we een heleboel mensen met hun verjaardag. Ken jij ze allemaal? Dan is er ook nog iets over een foto, een vliegtuigcrash en een dronken piloot.

Zeer populair gebleken is de nieuwe rubriek Frank’s Ouwe Meuk. Wat heeft hij nu weer gekocht bij de Rataplan. (Kringloopwinkel, geen sponsor).

Ton Deuse, de kersverse vader van een kind van vier, komt een liedje zingen. Zijn nummer ‘Mooie Ooievaar’. Wordt het alsnog een zomerhit?

En… iets over honden. Maar dat is nog niet helemaal duidelijk.

De beste Nederlandstalige podcasts luister je via PodcastZoeker.nl.

4 reacties op “Een laag IQ en een hoog BMI”

Hahaha baby haai tata tatataaa. Klinkt bekend.😍
Volgende week, ergens, wanneer dat zo uit komt, weer zo’n leuke aflevering? Een zo gezegde surprise podcast?
Of eerst bijkomen van de vakantie? Ik wel 🤣🤣🤣

Ik bedoel dus die bloedverzengende hitte. Dat is zooooo vermoeiend. Daar moet ik van bijkomen. We moeten maar gaan wennen aan de Siësta.

Het was weer een leuke uitzending! Leuk om te horen dat tegeltjeswijsheid er weer structureel in zit. En nu wat over mijzelf. Mijn naam is ruben. Ik heb een lego instagram, lego_by_ruben of lego.legend_. Ik zit op school in de Debatclub en heb een keer meegedaan aan het nk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *