Categorieën
Podcast

Is misbruik je eigen schuld?

Kornuit Legt Uit #144

De beerput gaat open: Misbruik is werkelijk overal om ons heen. En dan hebben we het niet alleen over The Voice Of Holland met Marco Borsato of Ali B. Ook John de Mol kon ontving felle kritiek op zijn uitspraken. Maar hoe zit het eigenlijk echt? Is misbruik je eigen schuld?

Klik hier om op deze uitzending te reageren!

Daarnaast praten we met onze gast over de situatie omtrent Oekraine. President Putin wil dat land namelijk inpikken. Maar de NAVO is daar tegen. Kortom: Hoe bang moeten we zijn voor een eventuele oorlog?

16 reacties op “Is misbruik je eigen schuld?”

Weer een hele goeie podcast, vol dingen om over na te denken.
Ik hoor tot het percentage dat niet met de digitalisering is opgegroeid. Vandaar dat ik het nog steeds beluister op YouTube.
Over misbruikers gesproken. Die moeten verantwoording afleggen waar ze ook terecht komen in the after life. Dat zijn natuurwetten.

Het spannends weet ik niet meer. Er zijn als 60plusser al zoveel spannende dingen in mijn leven geweest, maar telkens weer er doorheen geslagen.
Het mooiste waren het krijgen van een zoon en later een kleindochter.

De presentatie waar ik trots op ben is überhaupt te blijven die ik bedoeld was te zijn na alles. Eigenlijk meer dankbaar dan trots.

Hey, fijn jullie weer te horen ! Japie, wees niet getreurd, ook is al het e.e.a. gebeurd, jou uitzending is the best ! En aan Chantal en Frank heb je echte vrienden ! Gewoon zo doorgaan !!! Ah, en over mijn hobby gesproken, dat is o.a. online schaken en mijn muzieksmaak o.a. lees je in mijn naam terug hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *